Loading Laddar...
 

Fordon

   

Våra manuella bilar är Volkswagen Golf Sportscombi  

Bilarna har BlueMotion Tecnologies, optimerade tekniska lösningar som minskar CO2 utsläppen och är väldigt lättkörda!
Vi använder Alkolås och alkomätare för all utbilding både på bil och mc.

Gå till Volkswagens hemsida.

 

Vår automatväxlade bil är en Toyota Yaris, det är en hybrid med el/bensin, den är lite mindre, lätt att köra och lite bättre miljöval!

Gå till Toyotas hemsida.

Vår cykel för klass A obegränsad och klass A2
Kawasaki Z 650

Många anser att det är bara så här en motorcykel kan se ut... Det är inte alla som tycker det är fräckt med en kåpa eller att man gömmer motorn, som oftast är väldigt vackert tillverkad, under en massa plastkåpor. Som förare sitter du upprätt och komfortabelt. Med en sadelhöjd på 790 mm men samtidigt en ganska smal sadel är den lätt att nå ned på. Denna cykel har mycket fina vägegenskaper samt är utrustad med ABS-bromsar. Den har katalysator vilket är positivt ur miljöhänsyn. Här samsas säkerhet och modern teknik!
I A2 version 56 hk, som obegränsad 68 hk.

Våra mc-lärare kör givetvis mc själv under mc-lektionerna! Vi använder oss av sk Bluethooth kommunikations system som är dubbelriktat (lärare och elev kan tala med varandra). Ger effektivare utbildning!
Som elev så är det lättare att lära sig när du har en lärare som själv kör mc. Det är enkelt att demonstrera, många övningar börjar med att man som elev ligger bakom läraren och kan då lätt se hur övningen ska gå till.