Loading Laddar...
 

Allmän information

Öppettider:

Vi erbjuder körlektioner under följande tider:

Måndag-torsdag 07.30 - 17.40
Lunch har vi 12.30 - 13.30
Fredag 07.30 - 12.40
En körlektion är 55 min lång.

Avbokning av körlektion:

Om du behöver avboka en körlektion måste du göra det senast vardagen före kl 13.00, annars kommer du debiteras fullt pris för lektionen. Om du blir sjuk och inte haft möjlighet att avboka före denna tid, kan lektionen avbokas utan avgift mot uppvisande av ett sjukintygintyg, utfärdat av målsman eller nära anhörig.

Avbokningsvillkor för riskutbildning 1 och handledarkurser:

Anmälan är bindande men avbokning och ombokning kan ske fram till en vecka innan kursstart med full återbetalning. Vid avbokning fram till 2 dagar innan kursstart återbetalas kursavgiften minus 10% i administrationskostnad och vid senare avbokning sker återbetalning av halva kursens kostnad. Vid sen avbokning pga sjukdom krävs läkarintyg. Avbokning kan göras via telefon och mail. Om vi av någon anledning ställer in en kurs eller ändrar datum och ni inte har möjlighet att komma till det nya datumet återbetalas givetvis hela kursavgiften.

Teori:

Hos oss erbjuder vi 6 st teorilektioner (grundteori) á ca 2 timmar.

Teoritester kan du göra lokalt på trafikskolan när kontoret är öppet, men det är också möjligt att via vår Elevcentral och din inloggning att skriva teoritester samt titta på trafikvideo när som helst på dygnet och varifrån du vill, bara du har tillgång till Internet. För mer information, kontakta oss på trafikskolan.

Handledare:

Vi ser gärna att du tar med din privata handledare på några körlektioner. På så vis kan du få en effektivare utbildning.
Om du övar på mc ser vi gärna att din handledare kommer på egen mc.

Om du blir missnöjd:

På Tommys trafikskola ser vi det som ett ansvar att ta god hand om dig som kund. Skulle du uppleva dig felaktigt behandlad eller inte är nöjd med vår utbildning måste vi få veta det. Som medlem i STR tillämpar vi STRs praxis för avbeställning och återbetalning. Om du känner dig missnöjd med oss eller med den utbildning vi tillhandahåller så ska du självklart i första hand prata med oss. Om vi inte kan komma överens så har STR en reklamationsnämnd du kan kontakta. Du kan du läsa mer om STR:s praxis och reklamationsnämnd här:

STR:s-Praxis och Reklamation